Цепи  60 грн.

Фризби  65 грн.

Резинка фольга  100 грн.

Резинка коса  83 грн.

Пчела  66 грн.

Отворот коса  86 грн.

Меланж женский  75 грн.

Марсель  80 грн.

Лопата фольга  75 грн.

Лопата бусы  65 грн.

Оскар  83 грн.

Леси  86 грн.

Кошка Сфинкс  69 грн.

Кошка британка  69 грн.

Каскад бусы  75 грн.

Карина2  77 грн.

Инна  80 грн.

Злата  72 грн.

Зигзаг  92 грн.

Анабэль  63 грн.

Аллегро отворот  86 грн.

Азиза шнур  86 грн.

Азиза  75 грн.

Азалия  100 грн.

Отворот прихват  54 грн.

Шанель люрикс  54 грн.

Шанель бубон  65 грн.

Коса отворот бубон  76 грн.

Конверт бубон  65 грн.